Web Expert

Η εταιρία Web Expert είναι μια σύγχρονη εταιρία Πληροφορικής που ειδικεύεται στην κατασκευή ιστοσελίδων, e-shop και ανάπτυξη διαδικτυακών εφαρμογών. Η πολυετής εμπειρία μας στον χώρο του διαδικτύου και οι καινοτόμες ιδέες μας είναι τα χαρακτηριστικά που εμπιστεύονται καθημερινά οι πελάτες μας.

Στόχος μας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και η πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας. Φροντίζουμε οι ιστοσελίδες και οι εφαρμογές μας να αποτελούν εικόνα της τεχνογνωσίας και της καινοτομίας που μας διαπρέπει και να χαρακτηρίζονται ως μοναδικά έργα. Κάθε έργο που αναλαμβάνουμε αποτελεί μια νέα πρόκληση.

Είμαστε λάτρεις του WordPress και του WooCommerce, εμβαθύνουμε και επεκτείνουμε στο development, συμμετέχουμε ενεργά στις κοινότητες και βοηθάμε στην διάδοση και ανάπτυξη τους. Δημιουργούμε ιστοσελίδες, e-shop, εξατομικευμένα θέματα, δικά μας πρόσθετα, γέφυρες διασύνδεσης και διαδικτυακές εφαρμογές πάνω σε WordPress. Από τα πιο δημοφιλή προϊόντα μας, είναι οι πύλες πληρωμών του WooCommerce για τις ελληνικές τράπεζες, ώστε να μπορείτε να χρεώνετε πιστωτικές κάρτες στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα, καθώς και το πρόσθετο διασύνδεσης ενός WooCommerce e-shop με τα Skroutz/BestPrice

Συμμετέχουμε πρώτη φορά ως χορηγοί σε WordCamp και υποστηρίζουμε το WordCamp Thessaloniki με κάθε τρόπο.