Pointer

Την προηγούμενη χρονιά στο Worcamp ήρθαμε για να δείξουμε εξειδικευμένα πακέτα φιλοξενίας για WordPress δημοσιογραφικά site και για Woocommerce ηλεκτρονικά καταστήματα: Τα Semi Dedicated πακέτα μας. Φέτος υποδεχόμαστε στην πόλη μας το νέο Wordcamp και τους εκατοντάδες ευχαριστημένους πελάτες που έχουν δοκιμάσει το state of the art πακέτο μας (server νέας γενιάς, NVMe δίσκοι, Litespeed, εξασφαλισμένοι πόροι, μηχανισμός cache).
Από το 2000 μέχρι και σήμερα ψάχνουμε συνεχώς νέους καινοτόμους τρόπους για να παρέχουμε υπηρεσίες φιλοξενίας υψηλών απαιτήσεων. Επενδύσαμε σε αξιόπιστους Cloud Servers και VPS σε ελληνικά Datacenter, φέραμε στην Ελλάδα server τελευαταίας γενιάς με NVMe δίσκους για να φιλοξενήσουν τα semi dedicated πακέτα των πελατών μας. Έχουμε αναπτύξει καινοτομίες που αφορούν το Video και Radio Streaming.
Χτίσαμε και εκσυγχρονίζουμε συνεχώς ένα σύγχρονο panel διαχείρισης υπηρεσιών που δίνει πληθώρα δυνατοτήτων σε ιδιώτες, μεταπωλητές και προγραμματιστές. Είμαστε ένας από τους πρώτους πιστοποιημένους καταχωρητές .gr και .eu domain names ενώ πλέον υποστηρίζουμε περισσότερες από 500 καταλήξεις.
Σας περιμένουμε με χαρά στο booth μας για να γνωριστούμε, να σας προσφέρουμε το γνωστό πλέον antistress μπαλάκι μας και το οικολογικό στυλό μας!