Υποστηρικτές

Χαρά Βαγδατζόγλου


Εμμανουήλ Αθανασιάδης

Ο Αθανασιάδης Μανώλης συμμετείχε για πρώτη φορά στο WordCamp Thessaloniki 2019, ως μέλος της ομάδας των φωτογράφων. Είναι φοιτητής Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ και παράλληλα σπουδαστής Πληροφορικής & Web Design στο ΔΙΕΚ Νεάπολης. Είναι επαγγελματίας φωτογράφος τα τελευταία 3 χρόνια, αν και η εμπειρία του στο χώρο ξεκινάει αρκετά χρόνια πρωτύτερα λόγω του πατέρα του ο οποίος είναι επίσης επαγγελματίας φωτογράφος. Το τελευταίο διάστημα παρακολουθεί σεμινάρια φωτογραφίας και βρίσκεται στο πλευρό του καταξιωμένου φωτογράφου Δημήτρη Ανδρίτσου, τον οποίο μετά τον πατέρα του, θεωρεί ως προσωπικό δάσκαλο στο χώρο της φωτογραφίας.

Το WorCamp αποτέλεσε για τον ίδιο μοναδική εμπειρία καθώς είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά ομιλίες σχετικές με την σχολή του, να γνωρίσει άλλους επαγγελματίες του χώρου και να συντελέσει τέλος φωτογραφικά στην κάλυψη ενός  τόσο επιτυχημένου WordCamp.

Μπορείτε να ακολουθήσετε τον Μανώλη στο Facebook: AthanasiadesMan / Athanasiades Manolis και στο Instagram: @athanasiades.man .


Ιβάν Ποτάποβ


Ερυθρός Σταυρός

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός δεν χρειάζεται συστάσεις. Από το 1877 το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του ΕΕΣ έχει διαρκή παρουσία στην Ελλάδα και οι εθελοντές του βρίσκονται σε επιχειρησιακή ετοιμότητα 365 ημέρες το χρόνο, 24 ώρες το 24ωρο και μπορούν να κινητοποιηθούν οποιαδήποτε στιγμή και να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους όπου χρειαστεί, στην Ελλάδα και στο κόσμο.

Στον χώρο θα υπάρχουν εθελοντές Σαμαρείτες του ΕΕΣ Θεσσαλονίκης για την ασφάλεια των παρευρισκομένων, όπως συμβαίνει πολύ συχνά σε διάφορες εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα.