Epilisis

Η Epilisis δραστηριοποιείται επί σειρά ετών στον χώρο των φοροτεχνικών, λογιστικών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών. Μέσω των εξειδικευμένων φοροτεχνικών, λογιστών και οικονομολόγων της αλλά και ενός διευρυμένου δικτύου συνεργατών παρέχει τις βέλτιστες δυνατές λύσεις σε φοροτεχνικά και οικονομικά θέματα.

Οι υπηρεσίες της Epilisis καλύπτουν όλο το φάσμα των αναγκών μιας σύγχρονης επιχείρησης, από την λογιστική νομικών προσώπων και την λογιστική παρακολούθηση της επιχείρησης, την μηχανοργάνωση του λογιστηρίου και την περαιτέρω οργάνωση του, την διοικητική λογιστική και την υψηλή σπουδαιότητά της στην λήψη αποφάσεων.

Επιπροσθέτως μέσω του διευρυμένου δικτύου συνεργατών μπορείτε να επιλέξετε την Epilisis για υποβολή και ολοκλήρωση προγραμμάτων ΕΣΠΑ, Αναπτυξιακού Νόμου ν.4399/16 καθώς και νόμων Αγροτικής Ανάπτυξης.

Επίσης στον τομέα της φοροτεχνικής η εταιρεία μπορεί να παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες για τον φορολογικό σχεδιασμό οικονομικών μονάδων αλλά και ταυτόχρονα να σχεδιάσει και να ολοκληρώσει το Tax business coaching.