Υποστηρικτές

Artware

Artware

Η Artware είναι το digital agency που ανέλαβε φέτος το σχεδιασμό των γραφικών του WordCamp Thessaloniki 2018, του πρώτου μας WordCamp στη συμπρωτεύουσα. Η ομάδα, που την απαρτίζει, δημιουργεί ολοκληρωμένες προτάσεις εταιρικής ταυτότητας, πρακτικές και αισθητικές λύσεις σχεδιασμού συσκευασίας, καινοτόμο σχεδιασμό εξατομικευμένων ιστοσελίδων και e-shop, καθώς και μοναδικές οπτικές εμπειρίες φωτογραφικής απεικόνισης, με σεβασμό στις ανάγκες του πελάτη, με πάθος και αφοσίωση. Η σχέση εμπιστοσύνης με τον πελάτη είναι η μεγαλύτερη επιδίωξη, για την παράδοση μιας ποιοτικής λύσης για κάθε project.

Website: artware.gr
Facebook: www.facebook.com/ArtwareStudio/
email: info@artware.gr
Τηλέφωνο: 2510 223879
Διεύθυνση: Αριστοτέλους 13, Καβάλα


Ερυθρός Σταυρός

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός δεν χρειάζεται συστάσεις. Από το 1877 το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του ΕΕΣ έχει διαρκή παρουσία στην Ελλάδα και οι εθελοντές του βρίσκονται σε επιχειρησιακή ετοιμότητα 365 ημέρες το χρόνο, 24 ώρες το 24ωρο και μπορούν να κινητοποιηθούν οποιαδήποτε στιγμή και να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους όπου χρειαστεί, στην Ελλάδα και στο κόσμο.

Στον χώρο θα υπάρχουν εθελοντές Σαμαρείτες του ΕΕΣ Θεσσαλονίκης για την ασφάλεια των παρευρισκομένων, όπως συμβαίνει πολύ συχνά σε διάφορες εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα.