Εθελοντές

Σωτήρης Αλεξάκης

Σωτήρης Αλεξάκης

Είναι 26 ετών, απόφοιτος του τμήματος Διαχείρισης Πληροφοριών του ΤΕΙ Καβάλας. Ασχολείται με το web development, ενώ παράλληλα διδάσκει WordPress και γλώσσες προγραμματισμού τα τελευταία δύο χρόνια.
Το WordPress τον κέρδισε περισσότερο όταν άρχισε να ασχολείται με τον κώδικά του, δημιουργώντας το προσωπικό blog – portfolio του, όπου χρειάστηκε να κατασκευάσει το πρώτο του custom theme.
Άρχισε να παρακολουθεί τα meetups της Θεσσαλονίκης, παρευρέθηκε στο πρώτο WordCamp της Αθήνας το 2016 και θέλησε να συμμετέχει ως εθελοντής στο φετινό WordCamp της Θεσσαλονίκης.
Στον ελεύθερό του χρόνο του αρέσει να πηγαίνει ταξίδια, να ασχολείται με τη φωτογραφία και να παίζει μπάσκετ.

Βάσια Αλτιπαρμάκη

Βάσια Αλτιπαρμάκη

Είμαι η Βάσια και οι σπουδές μου συνδυάζουν την Πληροφορική (Bachelor) και τη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MSc). O στόχος μου ήταν να γίνω web developer, αλλά στην πορεία με κέρδισε το marketing. Τώρα εργάζομαι ως digital marketing specialist και το επαγγελματικό μου πάθος είναι τα social media και τα analytics. Ασχολούμαι με τον εθελοντισμό τα τελευταία 3,5 χρόνια και κάθε event που στηρίζω είναι και μια μοναδική εμπειρία. Το “μικρόβιο” του εθελοντισμού λοιπόν δεν με αφήνει σε ησυχία και μόλις άκουσα για το WordCamp Thessaloniki, ήξερα ότι έπρεπε να συμμετέχω. Θα σας δω όλους εκεί.

Χάρης Αναστασιάδης

Χάρης Αναστασιάδης

Ονομάζομαι Χάρης Αναστασιάδης, ζω στην Κατερίνη και εργάζομαι επαγγελματικά στο χώρο της πληροφορικής από το 1993. Το 1998 ίδρυσα την Comservice Computers, εταιρία με κύρια δραστηριότητα την πώληση συστημάτων πληροφορικής και τη μηχανογράφηση επιχειρήσεων η οποία εξαγοράστηκε το 2004. Με πιστοποιήσεις σε επίπεδο πωλήσεων από την HP, Cisco, Microsoft, Intel εργάστηκα στον σχεδιασμό καινοτόμων συστημάτων & εφαρμογών σε επίπεδο pre-sales & sales ως εμπορικός διευθυντής στην Analysis Computers & Software AE μέχρι το 2011. Με πολλές συμμετοχές σε ομάδες πολύπλοκων έργων, κυρίως για τον κλάδο των μεταφορών, διετέλεσα σύμβουλος συστημάτων πληροφορικής σε προγράμματα ΕΣΠΑ. Το WordPress CMS μου κίνησε την περιέργεια το 2012 και ξεκίνησα να το χρησιμοποιώ ως εργαλείο πωλήσεων σε συνδυασμό με Digital Advertising & Business Intelligence βοηθώντας μικρές επιχειρήσεις.
Τα τελευταία χρόνια έχω αναλάβει την ανάπτυξη γνωστού ομίλου κατασκευής επίπλων σε επίπεδο ψηφιακού marketing. Στον ελεύθερο χρόνο μου διαβάζω, μαθαίνω και παρακολουθώ τις εξελίξεις του WordPress καθώς και του Digital Advertising, παίζω μουσική και xbox. Παρακολουθώ τις εκδηλώσεις της Ελληνικής Κοινότητας του WordPress και όταν είναι εφικτό συμμετέχω εθελοντικά σε δράσεις, με όρεξη, μεράκι και προσήλωση στο στόχο και τη λεπτομέρεια. Συμμετείχα ως εθελοντής στα επιτυχημένα WordCamp Athens 2016 & 2017 και με μεγάλη μου χαρά θα είμαι μαζί σας και φέτος για να ανταποδώσω στην Κοινότητα τις εμπειρίες και τις γνώσεις που μου προσφέρει.

Βασιλική Αντωνούδη

Βασιλική Αντωνούδη

Γεια και από εμένα, μπορείτε να με φωνάζετε Βίκυ! Παρά τις σπουδές μου στα Logistics, φαίνεται πως τελικά βρήκα το στοιχείο μου λίγο πιο δίπλα! Η πρώτη μου επαφή επαγγελματικά με το αντικείμενο ήταν μόλις το 2013, όπου εργάστηκα σε ένα e shop και με τον καιρό κόλλησα και εγώ το μικρόβιο! Μπορεί να απουσίασα για λίγο καιρό από τον χώρο αλλά επέστρεψα για να μείνω. Τώρα, κάνω επίσης τα πρώτα επίσημα βήματά μου στο Digital Marketing και το Graphic Design και είμαι ενθουσιασμένη με όλο το πακέτο! Ο κοινωνικός μου χαρακτήρας, το πνεύμα προσφοράς μου και η αγάπη μου για τον τομέα, με έσπρωξαν να δηλώσω συμμετοχή στο WordCamp Thessaloniki 2018. Ελπίζω μέσα από αυτό, να γνωρίσω αρκετό κόσμο του κλάδου και είμαι σίγουρη πως μόνο θετικά πράγματα έχω να αποκομίσω! Θα επιδιώξω και εγώ με τη σειρά μου, το Event αυτό να μας μείνει αξέχαστο και να έχουμε τη δυνατότητα να τα ξαναπούμε σύντομα στην όμορφη πόλη μας!

Δημήτρης Γερομίχαλος

Δημήτρης Γερομίχαλος

Ο Δημήτρης σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Κρήτης. Κάπου στη μέση των σπουδών του ανακάλυψε το WordPress που ήτανε η ευκαιρία του να ξεκινήσει να δημιουργεί πράγματα. Εργάζεται ως Freelancer στο χώρο του Digital Marketing που είναι και η μεγάλη του αγάπη. Τον ενθουσιάζουν τα μεγάλα δεδομένα και τα διαγράμματα που δεν βγάζουν νόημα. 

Είναι ενεργό μέλος της ελληνικής κοινότητας του WordPress και συνδιοργανωτής στα τοπικά meetups. Κάποιες φορές γράφει για τη 
ζωή στο blog του και του αρέσει να φωτογραφίζει τοπία. Αν τον χάσεις θα έχει πάρει τα βουνά, κυριολεκτικά!

Dimitris Gagoutis

Dimitris Gagoutis

I’m Dimitris. I come from Ptolemaida, Kozani, Greece.

Currently, I work as a Web Developer at Antyxsoft Cloud while still on university (5th year).
I usually work with ASP.net, ASP.net Core (C#)& CRM, ERP Customizations.
I am a huge fan of open-source projects, and a proud member of the Greek WordPress Community.

My journey with WordPress started back at 2016 when I first joined Thessaloniki WordPress Meetup & WordCamp Athens 2016. Since then I’ve learnt so much, so I am trying to give back to the community as much as I can.

Will be glad to see you at WordCamp Thessaloniki 2018. Cya there!

Ιωάννης Ζαχάκης

Ιωάννης Ζαχάκης

Εβρίτης στην καταγωγή, γεννήθηκε στην Αθηνά. Σπούδασε στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής του Τ.Ε.Ι. Αθήνας και εργάζεται ως προγραμματιστής και εκπαιδευτής. Είναι μέλος του WordPress Greek Community και του Σωματείου « Ένωση Κωφών Ελλάδος». Διεθνής ποδοσφαιριστής της Εθνικής Ομάδας Κωφών Ελλάδος που κατέλαβε την 5η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2008. Συνεισφέρει σε διάφορους τομείς στον αθλητισμό και στον κοινωνικό τομέα των κωφών και του εθελοντισμού. Διδάσκει κωφούς της τρίτης ηλικίας στην πληροφορική.

Στάθης Καθαρόπουλος

Στάθης Καθαρόπουλος

Ονομάζομαι Καθαρόπουλος Στάθης, είμαι 24 χρονών και ζω στηνΘεσσαλονίκη. Είμαι τελειόφοιτος του τμήματος Εφαρμογών Πληροφορικής στη Διοίκηση& Οικονομία  του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδος.Είμαι Web designer και η γνωριμία μου με το WordPress ξεκίνησε πριν από 2 έτη. Τοντελευταίο χρόνο εργάζομαι στην εταιρεία Simplyfine  στο σχεδιασμό και κατασκευήιστοσελίδων αποκλειστικά με WordPress.Παράλληλα είμαι ενεργό μέλος της κοινότητας του WP στηΘεσσαλονίκη καθώς έχω παρευρεθεί σε όλα τα meetup που έγιναν το τελευταίο έτος. Αποφάσισα λοιπόν ότι ήρθε ηώρα να βοηθήσω κι εγώ με όλες μου τις δυνάμεις την ίδια την κοινότητα κι αυτόςείναι ο κυριότερος λόγος που δήλωσα εθελοντής στο WordCamp Thessaloniki 2018. Τα  λέμε από κοντά!

Αποστολία Κατσανά

Αποστολία Κατσανά

Η Λία Κατσανά είναι απόφοιτη του Τμήματος Δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε. του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με μεταπτυχιακό στις Πολιτικές και Οικονομικές Σπουδές της Σύγχρονης Ανατολικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και M.B.A με ειδίκευση στο Digital Marketing από το Αμερικανικό Κολέγιο Θεσσαλονίκης (ACT). Η πρώτη της γνωριμία με το WordPress έγινε το 2012, όταν εξαιτίας μίας πανεπιστημιακής εργασίας ήρθε σε επαφή με τον μέχρι τότε άγνωστο κόσμο των ιστοσελίδων και των blogs. Πλέον ασχολείται επαγγελματικά με τη διαχείριση μεγάλης εταιρικής ιστοσελίδας, ενώ τώρα κάνει τα πρώτα της βήματα στη δημιουργία ενός δικού της website μέσω της πλατφόρμας του WordPress. Στον ελεύθερό της χρόνο γράφει, διαβάζει βιβλία ψυχολογίας, ταξιδεύει, φτιάχνει γλυκά, και παρουσιάζει την εβδομαδιαία ραδιοφωνική της εκπομπή στο διαδικτυακό σταθμό manstaradio.gr!

Μάρθα Κωταΐδου

Μάρθα Κωταΐδου

Φοιτήτρια Πληροφορικής στο ΑΠΘ. Ενδιαφέροντα ο κινηματογράφος, η μουσική, τα βιβλία και τα ταξίδια. Ασχολούμαι με την αρθρογραφία και το γράψιμο είναι το κύριο μέσο έκφρασης μου. Θέλω να πιστεύω πως όλα μεταβάλλονται και εξελίσσονται.

         

Βασίλης Μάνθος

Βασίλης Μάνθος

Ονομάζομαι Βασίλης Μάνθος και ζω στη Θεσσαλονίκη.

Είμαι web developer και χρησιμοποιώ, σχεδόν αποκλειστικά, το WordPress τα τελευταία έξι χρόνια για την υλοποίηση διαφόρων projects. Εδώ και μερικούς μήνες εργάζομαι remotely ως support staff σε Γαλλική εταιρεία που αναπτύσσει caching plugin για το WordPress.

Πέρα από την ευχρηστία του ως πλατφόρμα, στο WordPress με κέρδισε η δυναμική κοινότητά του, που είναι πρόθυμη να καλωσορίσει και να βοηθήσει όποιον επιθυμεί να γνωρίσει ή και να συμβάλει στην ανάπτυξή του.

Γεώργιος Μιχούλης

Γιώργος Μιχούλης

Hi! My name is George Michoulis, I’m 21 years old, I ‘m technomaniac and I study applied informatics at University of Macedonia. I love WordPress Development and Blockchain Development. I love coding with Java, Python, C# and I am curious about new technologies. In my free time I like to play video games or go walking. I hope to see you all in WordCamp Thessaloniki 2018!

Κωνσταντίνος Μπούκλης

Κωνσταντίνος Μπούκλης

Φανατικός wordpressας για πάνω από μια δεκαετία καθώς η πρώτη επαφή μαζί του ήταν το σωτήριο έτος 2005.

Freelancer Front-end Developer, WordPress Developer και πάντα πρόθυμος να μάθω νέα πράγματα γιατί… βαριέμαι λίγο έυκολα. 🙂

Το τελευταίο διάστημα προσπαθώ να ξεκλέβω λίγο χρόνο από τη δουλειά αλλά και από την οικογένειά μου (περήφανος πατέρας τριών υπέροχων παιδιών) για να είμαι παρόν στις δράσεις της κοινότητας του WordPress βάζοντας και εγώ ένα πολύ πολύ μικρό λιθαράκι στην καταπληκτική προσπάθεια που κάνουν όλα τα μέλη της Ελληνική Κοινότητας του WordPress.

Παναγιώτης Νικολόπουλος

Παναγιώτης Νικολόπουλος

Φοιτητής Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών στο ΕΚΠΑ.
Ασχολούμαι με το WordPress τον τελευταίο 1,5 χρόνο.
Εργάζομαι στην εταιρία κατασκευής ιστοσελίδων nevma και είμαι μέλος του WPCommunity τον τελευταίο καιρό.
Μου αρέσουν πολύ ο προγραμματισμός, το μπάσκετ, το θέατρο και ο κινηματογράφος.
Εθελοντής και στο WordCamp Athens 2017.
Ήρθε λοιπόν η στιγμή και ανυπομονώ να συνδράμω κι εγώ όπως μπορώ στο 1ο WordCamp της συμπρωτεύουσας!

Τατιάνα Πασσαλή

Τατιάνα Πασσαλή

Η Tατιάνα Πασσαλή είναι τελειόφοιτη του τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Tο τελευταίο διάστημα δραστηριοποιείται στον τομέα της Μηχανικής Μάθησης και ειδικότερα στην εκπαίδευση νευρωνικών δικτύων σε ιατρικά δεδομένα. Πρόσφατα, άρχισε να εξερευνά τον κόσμο του εθελοντισμού συμμετέχοντας ως εθελόντρια σε διάφορες δράσεις και εκδηλώσεις, όπως το TechSaloniki. Η αγάπη της για την Πληροφορική δεν τελειώνει στις εργασίες της σχολής, καθώς στον ελεύθερο της χρόνο της αρέσει να παρακολουθεί τις τελευταίες τάσεις της Τεχνολογίας,να μαθαίνει καινούργια πράγματα και να συμμετέχει σε νέα projects.

Φώτης Ρούτσης

Φώτης Ρούτσης

… is a Freelance Web Developer based in Athens, Greece.

He holds a BSc in Informatics from Athens University of Economic and Business and an MSc in Health Informatics. Since 2007 he works as a Freelance Web Developer and Consultant and has participated in various projects. He is member of the Greek FOSS community and he is actively involved in most of the community activities.

As a Web Developer he always tries to keep up with the new trends around the Web and the latest technologies around it. Although he is a backend web developer focused on code and algorithms he also gets in touch with front-end stuff making the web more beautiful!

From 2009 to 2012 he was part of the Open Government Initiative (OpenGov.gr) of the Greek Prime Minister’s Office and had the chance to get involved on large scale Open Government projects mainly focused on Transparency and Improvement of Public Administration. His passion on Open Data emerged via his activities as a member of the OpenGov.gr where he realized the need for Open Data and the potential they have.

When not coding or in front of his laptop he pretends to be an adventurous guy by scuba diving, spearfishing or in the winter snowboarding.

Κυριακή Σβώλη

Κυριακή Σβώλη

Ονομάζομαι Κυριακή Σβώλη και είμαι απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Κατάγομαι από τη Θεσσαλονίκη και είμαι 22 ετών. Γνωρίζω Αγγλικά, Γερμανικά και Ρωσικά, έχοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την εκμάθηση ξένων γλωσσών και θα ασχοληθώ μελλοντικά με τον ξενοδοχειακό τομέα, καθώς ξεκινάω το μεταπτυχιακό μου στην Ελβετία μέσα στη χρονιά. Μου αρέσει ιδιαίτερα ο κόσμος του διαδικτύου και της τεχνολογίας και θα ήθελα να αποκτήσω περαιτέρω εμπειρία στα events, καθώς μου αρέσει η εθελοντική προσφορά, οι γνωριμίες με άλλους ανθρώπους και το γεγονός ότι ένας κοινός στόχος μας ενώνει, όπως η διεξαγωγή του “WordCamp Thessaloniki 2018”.

Φώτης Σταθόπουλος

Φώτης Σταθόπουλος

Ο Φώτης ασχολείται με το WordPress πάνω από 10 χρόνια και είναι ενεργό μέλος της Ελληνικής κοινότητας. Επίσης είναι ένθερμος υποστηρικτής του Open Source λογισμικού.Εργάζεται ως Happiness Engineer στην Automattic, την εταιρεία πίσω από το WordPress.com, το Jetpack, και το WooCommerce.Μπορείτε να τον βρείτε να μπλογκάρει στο fstat.net .

Nemanja Cimbaljevic


Nemanja Cimbaljevic

Dreamer, optimist and WordPress enthusiast. Loves travelling, sharing and meeting with new people. Big fan and supporter of the WordPress community. Speaker, volunteer, co-organiser.

Ivelina Dimova

Ivelina Dimova

WordPress Engineer at HumanMade, focused on back-end development and passionate about version control systems, deployment and server administration tools. Personally some of my interests are yoga, travelling and photography, I am always excited to travel around the world to visit WordCamps, learn new things and spend time with the awesome people at the community.

Paolina Ivanova

Paolina Ivanova

Hey, my name is Paolina. I am born in Sofia, Bulgaria but I consider myself as citizens of the world mainly because one of my favorite things to do is to travel. I travel for different purposes like snowboarding, sailing, kayaking, work, or just to explore new places and meet new people. During the last year I visited WordCamp Grand Canaria and Porto which was something new and interesting for me so I decided to become a volunteer and give my spare share to the community. 🙂

Muhammad Usman

Muhammad Usman

I am Muhammad Usman, I love Web Development and WordPress Development. I’ve been working on many projects, such as Sports Websites, News, Style and more. I like coding in Java, C # and Python. I’m also an amateur Graphic Desinger, and in my free time I live reports for sport events! Hope to see you all in WordCamp Thessaloniki 2018.