Χώρος

Το WordCamp Thessaloniki 2018 θα φιλοξενηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης και πιο συγκεκριμένα στο κτίριο Μ2 και την αίθουσα Μωρίς Σαλτιέλ στον 5ο όροφο, ενώ τα διαλείμματα για καφέ και φαγητό θα γίνουν στο φουαγιέ αλλά και στο εντυπωσιακό καφέ-εστιατόριο Allegro, του ίδιου ορόφου.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Σχεδιασμένο από το διάσημο αρχιτέκτονα Αράτα Ισοζάκι, το κτίριο Μ2 χαρίζει στην πόλη μια μοναδική κατασκευή που συνοψίζει τις αρετές της μοντέρνας αρχιτεκτονικής. Γεωμετρικές γραμμές, μεγάλες γυάλινες επιφάνειες και μεταλλικά στοιχεία συνθέτουν μια εικόνα επιβλητικής απλότητας, που έρχεται σε αντίθεση αλλά στέκεται ισότιμα δίπλα στο γειτονικό Μ1.

Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης βρίσκεται στη συμβολή της οδού 25ης Μαρτίου με την παραλία, ακριβώς δίπλα από το Ποσειδώνιο Αθλητικό Κέντρο.

Από τους εξωτερικούς χώρους του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης μέχρι το εσωτερικό του, τα άτομα με ειδικές ανάγκες έχουν τη δυνατότητα να κινηθούν με ευκολία.

Πρόσβαση

Μπορείτε με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς να έρθετε στο Μέγαρο Μουσικής από όλες τις γειτονιές της Θεσσαλονίκης.

Λεωφορείο:
Το Μέγαρο βρίσκεται σε απόσταση 100 μέτρων από τη στάση «Μαρτίου» από την οποία περνούν τα λεωφορεία 5 / 6 / 8 / 33, ενώ από τη στάση “Γεωργίου”, που βρίσκεται σε απόσταση περίπου 200 μέτρων, περνούν τα λεωφορεία 30 / 78.
www.oasth.gr

Taxi:
Στάση taxi υπάρχει μπροστά στην είσοδο του Μεγάρου Μουσικής, όπου υπάρχουν πάντα taxi μετά το πέρας των παραστάσεων.

Στάθμευση

To υπόγειο parking του Μεγάρου Μουσικής, που βρίσκεται στο κτίριο Μ2 έχει μέγεθος 11.800 τ.μ. και 230 θέσεις. Την ημέρα του συνεδρίου το πάρκινγκ θα είναι δωρεάν για όλους τους συμμετέχοντες στο WordCamp.

Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
25ης Μαρτίου και Παραλία
54646 Θεσσαλονίκη 

Αίθουσα Μωρίς Σαλτιέλ

Αίθουσα Μωρίς Σαλτιέλ @Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης (κτίριο Μ2)

Η αίθουσα Μωρίς Σαλτιέλ στον 5ο όροφο του κτιρίου Μ2, χωρητικότητας 320+ ατόμων με ηχητική και μικροφωνική εγκατάσταση, καμπίνες ταυτόχρονης μετάφρασης, μικρόφωνα κοινού, video projector, δυνατότητα μετάδοσης εικόνας-ήχου (streaming), οθόνη προβολής (4 μέτρα πλάτος 4:3), δυνατότητα μαγνητοφώνησης εκδήλωσης, κλιματισμό και Wi-Fiμπορεί να χωριστεί σε δύο ή τρεις αίθουσες, παρέχοντας έτσι τη δυνατότητα για την πραγματοποίηση μιας σειράς διαφορετικού τύπου εκδηλώσεων.

Χάρτης